Tender herontwikkeling Coehoorn

Voor het herontwikkelen van een deel van Coehoorn Creatieve Wijk werd een marktpartij gezocht. Schipper Bosch won de uitgeschreven tender met haar plan Kiek duirdan.

Schipper Bosch gaat de locatie ontwikkelen tot een aantrekkelijke en groene woon-, werk- en verblijfplek. Het plan sluit aan bij de omgeving: een stedelijke uitstraling aan de stadskant en een natuurlijke uitstraling aan het Coehoorn park en binnenhof. Het ontwerp omvat een bijzondere rij stadswoningen met houten gevelbekleding en grote dakterrassen en balkons. De open bestrating, begroeide gevels en de begroeiing op de daktuin verstrooien het stadsgeluid. 

In samenwerking met: Schipper Bosch, Team V Architecten, DGMR, Karbouw, Chris Pluymackers, VIC Landscapes
Mijn bijdrage: Regie en redactie inschrijving tender