Referenties

Bert Ravelli
Provincie Gelderland

“Complexe materie duidelijk maken voor een brede doelgroep. Dat was de vraag die we stelden aan het team waar Joris Jan onderdeel van uitmaakte. We wilden een product dat iets teweeg brengt, dat een zaal vol bestuurders, ondernemers en bankiers de idee geeft dat zij samen voor een uitdaging en de oplossing daarvan staan.

De kern van ons verhaal werd uitstekend gevat in een videoscript, het proces verliep vlekkeloos en er werd goed gelaveerd tussen de verschillende partijen aan tafel. Bovendien was er oog voor de gevoeligheden en belangen van zowel de politiek, het bedrijfsleven als de kapitaalmarkt. Als provincie zijn we erg tevreden over de samenwerking en het resultaat. Niet voor niets zijn er inmiddels al meerdere vervolgopdrachten in gang gezet.”

“Joris Jan hielp ons met een nieuw visiedocument waarmee onze werkzaamheden en onze ideeën weer in lijn met elkaar zijn gebracht. Dat vergde luisteren, bevragen, begrijpen en scherp schrijfwerk waar we zeer mee zijn geholpen.”
Jan Willem van Bokhorst, Bureau 8080

Margreet
Margreet van Gastel
Ministerie van EZK


“Joris Jan is uitstekend in staat om tot een kernboodschap te komen. Rustig luisterend, maar meteen de essentie analyserend. Helder en inlevend weet hij de informatie tot een pakkend verhaal te maken.

Als geen ander heeft hij oog voor de rol van communicatie, zonder de kaders van de realiteit uit het oog te verliezen. Ik kan samenwerken met Joris Jan van harte aanbevelen!”

“Fantastische schrijver met veel inhoudelijke kennis. Weet van elke overload aan informatie een fantastische espresso te maken. Mijn Go-To-Guy voor alle complexe scripts.”
Alex van Binsbergen, videomaker

Floris 2
Floris Schoonderbeek
ontwerper

“Door kritische vragen te stellen weet Joris Jan alle relevante informatie op tafel te krijgen, waarna hij met een strategisch filter een verhaal begrijpbaar en communiceerbaar maakt voor een specifieke doelgroep.

Naast de inhoudelijke kwaliteit ondersteunt hij op een prettige en goede wijze het proces; van eerste schets tot de nazorg. Of het nou gaat om het schrijven van een persbericht of de begeleiding bij een belangrijke presentatie: toewijding en kwaliteit staan voorop.”

“Snel schakelen en heldere teksten zijn kernwoorden voor het werken met Joris Jan. Veelal is een korte briefing genoeg voor een goed eindresultaat.”
Vincent Roes, Dekra