Visietekst Oscar Circulair

Een daadwerkelijk circulaire economie is alleen haalbaar door de first mile van de bedrijfsafvalmarkt opnieuw in te richten. Oscar doet dat. Door de afval- en grondstoffenketen te doorbreken, zorgt deze sympathieke revolutionair de komende 5 jaar voor het recyclen van maar liefst 10 miljoen kg grondstoffen. Bovendien zorgt hij voor een enorme vermindering van het aantal vervuilende vervoersbewegingen.

Met een frisse blik kijkt Oscar naar afval op de plek waar het ontstaat: vóór de afvalbak. Hij neemt niet ongezien je afval en grondstoffen mee, maar komt het met een klein en duurzaam voertuig persoonlijk bij je ophalen. En hij kijkt meteen met je mee wat er goed gaat en wat er beter kan, aan de hand van je recente afvaldata.

Opdrachtgever: Oscar Circulair
Mijn bijdrage: Visietekst