Initiatief Omarm de afstand

De 1,5 meter afstand die we sinds het uitbreken van de coronacrisis van elkaar moeten houden blijkt in de praktijk een steeds grotere uitdaging. Dat levert lastige situaties op. Zeker voor iemand die een kwetsbare gezondheid heeft of die leeft of werkt met iemand uit de risicogroep. Maar ook voor al die scholen, evenementen, bedrijven en initiatieven die zich voorbereiden op de anderhalvemetersamenleving.

Voor hen introduceren Marieke Hanekamp en ik het Afstandbandje: een herkenbaar en gemakkelijk te dragen armbandje dat anderen er op een vriendelijke manier aan herinnert dat zij 1,5 meter afstand moeten houden.

Met het Afstandbandje maak je zichtbaar dat het voor jou belangrijk is om afstand te houden. Zo help je de ander om rekening te houden met jou.

Bestel een Afstandbandje via www.omarmdeafstand.nl.