Communicatie Duurzaam Rozendaal

De komende jaren steekt Rozendaal de handen uit de mouwen voor de energietransitie. De ambitie is om deze gemeente in 2050 energieneutraal te hebben ingericht, aansluitend bij de wereldwijde, landelijke en regionale ambities. Dat betekent dat er in 2050 alleen nog energie wordt gebruikt die afkomstig is uit duurzame bronnen.

Bewoners, organisaties en de gemeente: samen moeten we meters maken, elkaar scherp houden en oplossingsgericht handelen. Het is tijd om in actie te komen voor een energieneutraal Rozendaal. Om overzicht te scheppen in de verschillende maatregelen en regelingen, bracht de gemeente Rozendaal een informatiefolder uit. Zo weten de bewoners hoe ze aan de slag kunnen gaan. Later volgden een factsheet en een website.

Opdrachtgever: Gemeente Rozendaal
In samenwerking met: Simons en Boom
Mijn bijdrage: Folderteksten, factsheet, webteksten, communicatieadvies