Positionering Clean Mobility Center

Een schone, slimme en veilige mobiliteitswereld: daar staat het Clean Mobility Center voor. Als toonaangevend centrum in Europa is het Clean Mobility Center dé plek waar kennis en kunde rond duurzame mobiliteit wordt samengebracht en gedeeld. Samen met bedrijven, onderwijsinstellingen en de overheid faciliteren wij product- en dienstinnovaties.

Het Clean Mobility Center richt zich op privaat, openbaar en goederenververvoer. Daarbij werken we aan het verduurzamen en innoveren van voertuigen, infrastructuur en energie. Met een breed netwerk aan partners en experts helpen wij uw innovatieve idee of project naar de markt te brengen.

Opdrachtgever: Clean Mobility Center
Samen met: Allego, CGI, IPKW, Dekra, DNV GL
Mijn bijdrage: Planvorming, webteksten, organisatie startevent