Referenties


“Snel schakelen en heldere teksten zijn kernwoorden voor het werken met Joris Jan. Veelal is een korte briefing genoeg voor een goed eindresultaat.”

Vincent Roes, Dekra


HilmerThijs

“Mijn samenwerking met Joris Jan is altijd zeer succesvol geweest. Hij heeft een uniek talent om grote hoeveelheden informatie te reduceren tot de kern. Dit kwam vooral van pas bij de samenwerking voor Provincie Gelderland, waar complexe overheidsplannen tot korte filmscripts moesten worden gevormd.

In de prettige samenwerkingen met mij en de diverse projectteams ken ik JJ als een punctuele en voorwaarts-bewegende kracht.”

Hilmer Thijs, grafisch ontwerper


“Joris Jan is kundig, kritisch en proactief en heeft het vermogen om complexe inhoud te vertalen naar heldere en scherpe teksten. Daarbij verliest hij het doel en de doelgroep nooit uit het oog. Ook op strategisch niveau is hij een fijne partner om mee te werken.”

Femke Berendsen, Schipper Bosch


Moniek

“In de afgelopen jaren heb ik meerdere malen met Joris Jan samengewerkt, zowel voor communicatie- als voor organisatie-opdrachten. Zijn rust en gave om in hectische situaties heel goed overzicht te kunnen houden alsmede hoofd- en bijzaken te kunnen scheiden, maken dat ik heel graag met hem samenwerk.

Joris Jan is kritisch en helpt door het schrijven van goede teksten niet alleen opdrachtgevers mee om hun strategie verder aan te scherpen, maar ook om doelgroepen op een effectieve manier te bereiken. Daarnaast vind ik Joris Jan ook gewoon een heel fijn persoon, die net zo gedreven is als ik en me kan ontzorgen omdat ik weet dat dingen bij hem in hele goede handen zijn.”

Moniek van Daal, Club Goud


“Joris Jan schakelt snel, formuleert sterke teksten en het is erg fijn om hem op strategisch niveau mee te laten denken in de planvorming.”

Diede van Overbeek, Drift


“Joris Jan is de stabiele factor in de organisatie van onze congresreeks, die mede dankzij hem een groot succes is.

Hij denkt steeds mee over de gewenste uitstraling, zorgt voor overzicht, maakt een planning (en bewaakt deze), schrijft teksten, onderhoudt contacten (met sprekers, de congreslocatie, vormgevers en collega’s), reageert altijd supersnel en houdt ons scherp. Ook in tijden van hectiek blijft hij de rust zelve.”

Hanneke van Keijsteren, Spectrum partner met elan


“Joris Jan is een tekstschrijver met een vaardige pen. Hij weet zich vlot onderwerpen eigen te maken, werkt accuraat en is – onder meer vanwege een gezonde dosis humor – een prettig mens om mee samen te werken.”

Fred Lardenoye, uitgever


“Joris Jan is in staat heel goed te luisteren en met slechts een klein beetje inhoud een verhaal of idee verder te brengen. Hij fungeert echt als maatje die strategisch meedenkt, op het juiste moment een klankbord opzoekt, heel veel workload uit handen neemt en je ontzorgt.

Met een focus op doelstellingen, tijdlijnen en deadlines is een project bij hem in goede handen. Hij is loyaal, geeft ruimte aan de ander en is betrouwbaar. Hij kan een tekst schrijven die raakt. Inhoudelijk sterk, met de juiste toon en naar een doel toe werkend.”

Bart Schoonderbeek, directeur Schipper Bosch