Programma The Future of Us

The Future of Us gaat over de belangrijkste thema’s van nu: de energietransitie, circulaire economie en innoveren in coronatijd. Met diverse sprekers, netwerkmogelijkheden en vooral veel innovatie, energie en inspiratie. The Future of Us – Goed Digital vond plaats op vrijdag 11 september 2020 in de Industrial Studios op Industriepark Kleefse Waard (IPKW).

Dagvoorzitter Raymond Reesink nam de 100 offline bezoekers en de vele honderden online kijkers mee naar de toekomst. Interessante sprekers als Ruud Koornstra (Nationale Energiecommissaris), Gerald Naber (Global Commitment) en Ine Stultjens (Auping) vertelden onder andere over de energietransitie, innovatieve technologieën en duurzaam materiaalgebruik. Jan Jonker (Radboud Universiteit) presenteerde zijn nieuwste boek Duurzaam ondernemen en razende reporter Jan Douwe Kroeske ging langs bij de HAN, startups uit het programma Orion en ondernemers van Boost.

Ook de situatie waarin we ons bevinden kwam aan bod: hoe kom je duurzaam de coronacrisis uit? Welke innovaties hebben juist nu het licht gezien en helpen de wereld een stap verder in de transitie? Tot slot was er de uitreiking van de Jan Terlouw Innovatieprijs aan BESE products, door Jan Terlouw live in de studio.

Opdrachtgevers: IPKW en Kiemt
Mijn bijdrage: Samenstelling programma, communicatieadvies