Programma The Future of Us

The Future of Us is een online event over de belangrijkste thema’s van nu: de energietransitie, circulaire economie en innoveren in coronatijd. Met diverse sprekers, netwerkmogelijkheden en vooral veel innovatie, energie en inspiratie. The Future of Us – Goed Digital vindt plaats op vrijdag 11 september in de Industrial Studios op Industriepark Kleefse Waard (IPKW).

Dagvoorzitter Raymond Reesink neemt je online mee naar de toekomst. Interessante sprekers als Ruud Koornstra (Nationale Energiecommissaris), Gerald Naber (Global Commitment) en Ine Stultjens (Auping) vertellen onder andere over de energietransitie, innovatieve technologieën en duurzaam materiaalgebruik. Jan Jonker (Radboud Universiteit) presenteert zijn nieuwste boek ‘Duurzaam ondernemen’ en razende reporter Jan Douwe Kroeske gaat langs bij de HAN, startups uit het programma Orion en ondernemers van Boost.

Ook de situatie waarin we ons nu bevinden komt aan bod: hoe kom je duurzaam de coronacrisis uit? Welke innovaties hebben juist nu het licht gezien en helpen de wereld een stap verder in de transitie? Tot slot is de uitreiking van de Jan Terlouw Innovatieprijs, met Jan Terlouw live vanuit zijn woonkamer.

Opdrachtgevers: IPKW en Kiemt
Mijn bijdrage: samenstelling programma, communicatie